Violator la 68 de ani!

Violator la 68 de ani!
Victima violatorului din Paltinis, judetul Botosani, este cu 3 ani mai in varsta, femeia ramanand si cu o infirmitate permanenta, agresorul scotandu-i pur si simplu un ochi!

Politistii l-au retinut ieri pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca astazi faptasul sa fie prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

In cursul zilei de 18 iunie, Spitalul de Urgente Botosani a sesizat Politia cu privire la cordarea primelor ingrijiri medicale si transferul la Clinica buco-maxilo-faciale Iasi a unei batrane de 71 ani, din satul Horodistea, comuna Paltinis, judetul Botosani, care prezenta multiple traumatisme faciale.

Din primele verificari efectuate s-a stabilit ca in aceeasi zi, in jurul orei 07.30, victima a avut o altercatie cu vecinul sau Filep Ioan, de 68 de ani, agricultor, care a agresat-o ca urmare a unor discutii contradictorii de la terenul pe care pasunau vitele.

"In cursul zilei de vineri, victima a fost examinata medico-legal, concluzionandu-se ca i-au fost produse leziuni care necesita pentru vindecare 50-55 zile ingrijiri medicale, iar prin eviscerarea globului ocular drept i s-a produs o infirmitate fizica permanenta, urmare a pierderii unui organ. Totodata s-a concluzionat ca victima a fost si agresata sexual", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Avand in vedere concluziile medico-legale, cat si plangerea prealabila a victimei, fata de suspect s-au efectuat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala grava si viol.

In urma probatorilului administrat, duminica, 05 iulie 2009, suspectul a fost retinut de catre politisti pentru o durata de 24 ore urmand ca astazi sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani cu propunere de sesizare a instantei in vederea arestarii preventive.

 In sarcina suspectului s-a retinut faptul ca in dimineata de 18.06.a.c., in jurul orei 07.30, in timp ce se afla pe o tarla din localitatea de domiciliu, a lovit victima in repetate randuri cu pumnii, picioarele si un bat, peste cap si corp, dupa care, profitand de starea de inconstienta a acesteia, precum si de imposibilitatea de a se apara si de a-si exprima vointa, a intretinut raporturi sexuale cu victima.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
453

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
420

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...