Violata la 14 ani, sechestrata, batuta si agresata sexual trei ani mai tarziu!

Violata la 14 ani, sechestrata, batuta si agresata sexual trei ani mai tarziu!
O tanara de 17 ani, din satul Oneaga, comuna Cristesti, a trecut printr-un adevarat cosmar, dupa ce a fost sechestrata, batuta si violata in mod repetat de un barbat in varsta de 45 de ani.

In luna august a acestui an, in urma unei intelegeri cu parintii fetei, Enachache-Dandi Viorel, in varsta de 45 de ani, din localitatea Nicolae Balcescu, a luat-o pe fata ca bona, pentru a avea grija de cei cinci copii minori ai sai, intrucat sotia sa tocmai nascuse de curand.

Dupa un timp, barbatul a inceput sa aiba un comportament agresiv fata de tanara si sa intretinta cu ea relatii sexuale, amenintand-o cu moartea in cazul in care ar fi incercat sa spuna cuiva ce i se intampla sau sa fuga.

La inceputul lunii decembrie, fata a reusit sa faca rost de un telefon mobil, si sa le spuna rudelor de ceea ce i se intampla.

Agresorul a fost ridicat de politisti si a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

"Din cercetările efectuate de către organele de poliţie, a reieşit faptul că in perioada august – decembrie 2011 inculpatul Enachache-Dandi Viorel, recidivist, a lipsit-o de libertate în mod ilegal pe o minoră în vârstă de 17 ani, legând-o cu lanţul de pat şi întreţinând în mod repetat cu aceasta relaţii sexuale, fără consimţământul ei, prin folosirea de acte de violenţă şi ameninţări. Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a sesizat instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă a inculpatului Enachache-Dandi Viorel pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol în formă continuată,  propunere admisă de către Judecătoria Botoşani", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Tanara a fost evaluata psihologic de catre specialistii din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Destinate Protectiei Copilului, si a fost inclusa intr-un program de consiliere psihologica.

"Minora prezinta elemente de stres posttraumatic, anxietate generalizata, a stat acolo sub teama amenintarilor, a fost tot timpul amenintata, acesta a fost si motivul pentru care ea nu a putut sa fuga, fiindu-i teama de ceea ce va urma, persoana fiind cunoscuta ca avand un comportament violent, agresiv, atat fizic cat si verbal, cunoscut si de familie", a spus Valentina Olariu, psiholog.

Fata a fost reintegrata in familie.

Tanara le-a povestit psihologilor ca in urma cu trei ani, la varsta de 14 ani, a mai fost violata de catre fiul nasilor de cununie al parintilor sai.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
760

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
181

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
465

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...