VINERI - Tineretul liberal pichetează sediul cabinetelor parlamentarilor PDL Botosani!

TNL Botoșani sprijină inițiativa Organizației Municipale a Partidului Naţional Liberal de a picheta sediul birourilor parlamentarilor PD-L Cătălin Buhăianu și Daniel Humelnicu.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 iunie, la ora 10.00, în fața Prefecturii Botoșani, și este organizat cu scopul de a-i determina pe aceștia să susțină moțiunea de cenzură "Opriți genocidul social", depusă de PSD. Întrucât tinerii nu sunt singurii afectați de măsurile Guvernului, pe lângă membrii Organizației Municipale a Tineretului Național Liberal sunt invitați să participe la eveniment atât pensionarii, cât și alți membri ai organizației municipale a partidului.        

"Considerăm că este momentul să adoptăm o atitudine proactivă vizavi de măsurile propuse de guvernul Boc, întrucât viitorul nostru este în joc. Este intolerabil ceea ce se întâmplă. Electoratul le-a acordat acestor oameni votul său de încredere, trimițându-i în Parlament, tocmai pentru a-i apăra interesele, nu pentru a le submina! Acest lucru mai poate fi realizat acum doar prin susținerea moțiunii de cenzură propusă de PSD. Orice vot împotrivă reprezintă o trădare a misiunii pe care și-au asumat-o și pentru care au fost aleși!", a declarat Sergiu Zvîncă, președintele Organizatiei Judeţene a Tineretului Naţional Liberal.

Moţiunea de cenzură depusă de PSD, care va fi dezbătută și votată pe 15 iunie, propune respingerea prin vot a Proiectului de Lege privind unele măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar şi stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor. În acest proiect de lege este cerută limitarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor prin reducerea salariilor bugetarilor cu 25%, a pensiilor din sistemul public cu 15% şi a altor drepturi şi indemnizaţii.

"Inițativa acțiunii își are sursa la nivel central, însă noi acordăm acestui eveniment o importanță deosebită pentru că, înainte de orice, suntem cetățeni ai României și suntem afectați în mod direct de acțiunile guvernului, care a atentat la drepturile noastre fundamentale. Până la urmă, aceasta este societatea în care cresc copiii noștri și în care părinții și bunicii noștri își trăiesc ultimii ani, după o viață de muncă! Avem o responsabilitate față de ei. Ce facem de-acum? Asistăm pasivi la distrugerea viitorului nostru? Categoric nu. A venit momentul să trecem la fapte și îi invităm pe toți cei care doresc, să ni se alăture", a mai adăgat liderul TNL Botoșani.

BIROUL DE PRESĂ AL TNL BOTOSANI
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...