Vine tăvălugul şi la Botoşani? Directorul Regionalei de Drumuri si Poduri Iasi, adus cu jandarmii la perchezitiile DNA!

DNA a descins in aceasta dimineata la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, institutie de care aparţine şi Secția Drumuri Naționale Botoşani.

Conform cotidianului Bună Ziua Iaşi, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, Ovidiu Mugurel Laicu, a fost adus cu masina jandarmilor la percheziţiile efectuate de DNA. Se cauta acte si contracte banuite de nereguli.

Reamintim că procurorii DNA efectueaza, vineri dimineata, zeci de perchezitii la CNADNR si la Directia de Drumuri si Poduri. In aceasta ancheta sunt vizati si directori din cadrul CNADNR. Se suspecteaza ca s-ar fi atribuit ilegal contracte de asfaltare.

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2008 - 2014.

In cursul zilei de 12 decembrie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 30 locatii situate in Iasi si judetele: Ilfov, Suceava, Cluj, Dolj si Brasov si in Capitala, din care 6 sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice", se arata in comunicatul DNA.

Procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Numele lui Ovidiu Mugurel Laicu a mai apărut în presă, cu trimitere la unele nereguli reclamate de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani.

Vezi Acuzatii privind concursuri masluite la o institutie din Botosani
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...

Două stagii și o rezidență, oferite în acest an de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:41

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2024: - un...