Vin ploile, dar weekendul va fi insorit!

Vin ploile, dar weekendul va fi insorit!
Meteorologii anunta ca marti vremea se va raci usor, dupa ce luni s-au inregistrat temperaturi de pana la 24 de grade Celsius, datorate unui val de aer cald, provenit din bazinul central al Marii Mediterane.

Doar locuitorii din sudul tarii se vor putea bucura, marti, de temperaturi de pana la 22 de grade Celsius. In centrul, vestul si nordul Romaniei ploile vor cadea izolat, dar nu vor fi insemnate cantitativ.

De miercuri, o masa de aer mai rece, din nord, va aduce ploi in averse si maxime de 17-18 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii.

Joi, cerul va fi inorat in majoritatea zonelor, va ploua slab, pe arii restranse in sud si sud-vest, iar vantul va sufla moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in jumatatea de sud a tarii, intre 9 si 19 grade Celsius, iar minimele, intre -2 si 8 grade Celsius.

Meteorologii anunta ca vom avea un weekend cu soare. De vineri vremea se va incalzi, iar temperaturile vor ajunge din nou la valorile de la inceputul saptamanii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1081

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
308

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
266

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...