Video: Vreme mai caldă săptămâna viitoare. Șefa ANM: „La acest moment, vorbim de strat de zăpadă doar pe masivele înalte"

Video: Vreme mai caldă săptămâna viitoare. Șefa ANM: „La acest moment, vorbim de strat de zăpadă doar pe masivele înalte"

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a spus cum va fi vremea în perioada 27 ianuarie – 3 februarie 2020. Potrivit acesteia, săptămâna vitoare va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului.

„La acest moment, vorbim de strat de zăpadă doar pe masivele înalte", a precizat, joi, directorul ANM, Elena Mateescu, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„La nivelul săptămânii care se încheie, vorbim de temperaturi în general mai ridicate decât în mod obișnuit, cu abateri termice pozitive în continuare situate între 3,5 până la 4,5 grade Celsius. Săptămâna 27 ianuarie – 3 februarie 2020 păstrează același semnal în ceea ce privește evoluția regimului de temperaturi. Săptămâna viitoare va fi caracterizată de aceeași tendință în ceea ce privește regimul de temperaturi, cu abateri chiar mai mari, comparativ cu această săptămână", a anunțat Elena Mateescu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
41

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
138

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...