VIDEO! Vezi momentul accidentului in urma caruia si-a pierdut viata patronul Tipografiei Ria - FOTO

VIDEO! Vezi momentul accidentului in urma caruia si-a pierdut viata patronul Tipografiei Ria - FOTO
  Camerele de supraveghere de pe Pietonalul Unirii au surprins momentul în care patronul Tipografiei Ria, Vasile Viorel Hritcu, a suferit cumplitul accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Pe imaginile suprinse de camere se vede cum Viorel Hriţcu, alături de fiul său de 14 ani şi jumătate, coboară pe biciclete pe Pietonal, dinspre Bulevardul Mihai Eminescu.

 În apropiere de Biserica Cuvioasa Parascheva, la câţiva metri de fântâna arteziană, copilul ocoleşte fântâna, dar tatăl său nu schiţează niciun gest şi intră direct în aceasta.





În urma impactului, bărbatul zboară pur şi simplu prin aer şi cade în mijlocul construcţiei, lovindu-se puternic la cap. Pe imagini se observă cum fiul patronului lasă bicicleta şi fuge repede la tatal sau.

Lângă fântână s-au adunat şi câţiva trecători care au sunat la 112, în scurt timp la faţa locului ajungând o ambulanţă.



Viorel Vasile Hriţcu a fost găsit în stop cardio-respirator dar, din păcate, eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar.

Zona în care se află fântâna arteziană în care şi-a găsit sfârşitul patronul Tipografiei Ria este foarte slab luminată.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
524

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
185

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
504

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...