VIDEO: Vezi la ce firmă din Botoşani au descins procurorii DNA! "Au venit să bea o cafea!" - FOTO

Procurorii DNA efectuează joi dimineaţa mai multe percheziţii la sediul unor instituţii publice şi societăţi comerciale, vizată de anchetă fiind şi o firmă care are sediul în municipiul Botoşani şi la care procurorii au început percheziţiile încă de la primele ore ale dimineţii.

Este vorba despre firma Transporturi Auto, a familiei Conţac, la această oră mai multe echipaje fiind la sediul acestei societăţi.

"Nu ştiu de ce au venit, cum dumneavoastră aţi venit fără să mă anunţaţi, aşa au venit şi ei. Au venit să bea o cafea. Pe voi nu vă invit la cafea, că nu vă cunosc. Ştiţi că eu am avut dosare şi îi cunosc pe oamenii ăştia. Au venit să mă vadă. Uniunea Europeană mi-a dat câştig de cauză şi ei au venit să vadă. Dar pe voi nu vă interesează", a declarat Constantin Conţac.

Percheziţii au loc şi la Consiliul Judeţean Suceava, la biroul de achiziţii.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise  în perioada 2003-2015.

 








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...