VIDEO - Se întâmplă în România: Cal găsit de poliție într-un apartament, la etajul 4!

Polițiștii au fost sesizați de vecinii deranjați de gălăgia făcuta de animal. Ulterior, oamenii legii au postat un clip cu operațiunea de scoatere calului din apartamentul situat la etajul 4 al blocului.

VIDEO - Se întâmplă în România: Cal găsit de poliție într-un apartament, la etajul 4!

Politistii locali din Satu Mare s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit in noaptea de miercuri spre joi. Agentii au trebuit sa intervina in cazul unui barbat care tinea un cal in apartament. Politistii au fost sesizati de vecinii omului, acestia fiind deranjati de galagia facuta de animal.

"Politistii locali din Satu Mare au fost solicitati in noaptea de miercuri spre joi sa intervina intr-un bloc de pe str. Arinului din Satu Mare, pentru ca un barbat facea galagie si isi deranja vecinii.

Ajunsi la fata locului, echipajul Politiei Locale a descoperit in bucataria barbatului....un cal!", se arata pe pagina de Facebook a Politiei Locale Satu Mare.

Barbatul a fost sanctionat contraventional, iar calul a fost dus la o ruda a acestuia, care locuieste intr-un sat din apropiere de Satu Mare.

Ulterior, pe pagina de Facebook a politiei a fost postat un clip cu operatiunea de scoatere a animalului din apartament, care este situat la etajul 4 al blocului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
394

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...

Apă întreruptă și restricții în Dorohoi și alte două localități din județ!

astăzi, 12:25
91

Urmare a avariei produse în zona localității Dolina pe conducta din oțel Ø 600 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va restricționa furnizarea apei, astăzi 08 mai 2024, încep&a...

Elevi și profesori din Botoșani premiați la concursul „Student pentru o zi” de la Suceava!

astăzi, 12:19
55

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a organizat, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, cea de-a XIII-a ediție a Concursului interjudețean pentru licee...