VIDEO: Proiect derulat în județ pentru combaterea sărăciei, premiat de MIPE la Gala „România modernizată cu fonduri europene”

VIDEO: Proiect derulat în județ pentru combaterea sărăciei, premiat de MIPE la Gala „România modernizată cu fonduri europene”

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a premiat în cadrul Galei „România modernizată cu fonduri europene” un proiect derulat de Primăria comunei Hilișeu-Horia pentru reducerea sărăciei.

În cadrul evenimentului au fost premiate 14 proiecte finanțate prin programele operaționale din exercițiul 2014-2020, fiind prezenți ministrul Marcel Ioan Boloș, secretarul de stat Andreea Anamaria Naggar, reprezentanți ai Autorităților de Management și ai beneficiarilor.

„Reducerea sărăciei prin activități integrate în comunitățile marginalizate” este proiectul prin care comuna Hilișeu-Horia a atras prin POCU peste 16,7 milioane de lei, fonduri din care au fost finanțate măsuri integrate de ocupare, locuire, educație, formare profesională și asistență socială pentru facilitarea incluziunii sociale a membrilor comunităților marginalizate.

Proiectele premiate în cadrul Galei, în valoare totală de peste 1,4 miliarde de euro, vizează domenii esențiale pentru dezvoltarea României precum infrastructura de transport, gaze, apă și apă uzată, infrastructura de sănătate, digitalizare, modernizarea serviciilor publice, conservarea patrimoniului cultural, combaterea sărăciei și măsuri integrate destinate categoriilor vulnerabile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Primarul asigură că 22 de tronsoane din periferia orașului devin șantiere anul acesta (video)

Vineri, 3 Februarie 2023
667

Zeci de străzi din periferia municipiului Botoșani vor intra anul acesta în procesul de modernizare, a anunțat primarul Cosmin Andrei, vineri, într-o conferință de presă.Potrivit...

Trei străzi de piatră intră în procesul de modernizare. S-a semnat contractul de lucrări (video)

Vineri, 3 Februarie 2023
938

Trei străzi din municipiul Botoșani devin șantiere luna aceasta. Contractul de atribuire a lucrărilor a fost semnat, vineri, de primarul Cosmin Andrei și constructorii care au câștigat lic...

Percheziții într-un dosar de braconaj cinegetic; polițiștii au aplicat amenzi de 9.000 de lei

Vineri, 3 Februarie 2023
412

Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 9 Vlăsinești efectuat, pe 20 ianuarie a.c., patru percheziții la adresele unor persoane din comunele Manoleasa și Mihălășeni, bănuite de practicarea...