VIDEO O fetiţă adorabilă îşi scoate calul la o plimbare prin zăpadă

VIDEO O fetiţă adorabilă îşi scoate calul la o plimbare prin zăpadă
Deşi calul "Cinnamon" este destul de mare, animalul nu pare deranjat să o însoţească la o scurtă plimbare pe micuţa Emma de numai doi anişori. În acest clip, fetiţa alături de tatăl său, Justin Dunn, scot blajinul armăsar la o mică tură prin zăpadă.
 
Faceţi cunoştinţă cu Emma şi Mustang-ul Cinnamon, cei mai drăguţi şi mai buni prieteni! Cu ajutorul tatălui ei, Emma ia calul pentru o plimbare în zăpadă.

Acesta este cel mai adorabil clip pe care l-am văzut în ultima vreme iar micuţa Emma este absolut preţioasa alături de calul său, care este atât de blând cu ea.

Sunt o multitudine de motive pentru care copiii sunt atraşi de cai. Copilul simte dragoste, respect şi admiraţie pentru cal, sentimente care dezvoltă încrederea de sine şi elimină agresivitatea sau frica faţă de cei din jurul lor.

De cealaltă parte, caii au un comportament constant şi sunt parteneri pe care copiii se pot baza, mai
ales atunci când vine vorba de prietenie.

Te invităm să urmăreşti acest filmuleţ adorabil, care cu siguranţă îţi va aduce multe zâmbete şi îţi va face ziua mai frumoasă.

Sursa: Youtube

Text: LiveBiz

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
80

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
48

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
63

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...