VIDEO - Faza zilei în fotbal: Cum a ajutat un copil de mingi un fotbalist care nu putea să respire!

Intrebat de unde i-a venit ideea, copilul a spus ca a urmarit multe clipuri cu intervetii similare din fotbal. Dupa ce a fost ajutat de pustiul in varsta de 12 ani, fotbalistul si-a revenit si a putut continua partida.

VIDEO - Faza zilei în fotbal: Cum a ajutat un copil de mingi un fotbalist care nu putea să respire!

Faza zilei in fotbal vine din Spania, din Divizia Onoare a Andaluziei, acolo unde un copil de mingi a intervenit pentru a ajuta un fotbalist ce nu mai putea sa respire.

Alejandro Pineda, jucator al celor de la UP Viso, a cazut pe gazon in finalul partidei jucata in deplasare cu La Palma, dupa ce a incasat o minge in plex. Asa cum se intampla in cazul acestor lovituri, acesta a avut probleme cu respiratia.

A intervenit imediat pustiul Moises Aguilar Alcalde, care la numai 12 ani a reusit sa il ajute pe sportiv.

Copil de mingi la aceasta partida, Moises s-a intins pe gazon si l-a indemnat pe Pineda sa se aseze pe el, facilitandu-i respiratia.

"El mi-a spus ca nu poate sa respire. Atunci m-am dus la el, l-am ridicat si l-am asezat peste mine", a povestit copilul pentru TVE, conform ziare.com.

Intrebat de unde i-a venit ideea, el a spus ca a urmarit multe clipuri cu intervetii similare din fotbalul american. Dupa ce a fost ajutat de pustiul in varsta de 12 ani, Alejandro Pineda si-a revenit si a putut continua partida.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...