VIDEO cu o româncă şochează Italia: Conducea beată și cu picioarele pe volan, a omorât un pensionar, apoi a fugit de la locul faptei!

VIDEO cu o româncă şochează Italia: Conducea beată și cu picioarele pe volan, a omorât un pensionar, apoi a fugit de la locul faptei!
Carabinierii italieni au arestat o româncă de 25 de ani care se afla la volanul unui SUV ce a lovit mortal, la Martellago (Venezia), un pensionar, fugind după accident.

Gino Stevanato, de 79 de ani, ieșit la prima oră a dimineţii să se plimbe cu câinele în lesă, şi traversa pe trecerea de pietoni. În urma impactului cu SUV-ul a fost aruncat la mai mulți metri distanță, suferind leziuni mortale. În schimb câinele său a scăpat nevătămat, scrie gazetaromaneasca.com.

La volanul mașini se afla Paula Alina Matei, o româncă de 25 de ani. După ce a fugit de la locul faptei, femeia și-a închis mașina în garaj și s-a baricadat în casă, la Noale (Venezia). Însă pe timpul accidentului și-a pierdut plăcuța de înmatriculare.

Carabinierii, care au găsit la locul impactului plăcuța de înmatriculare a mașinii, au convins-o să deschidă ușa și au arestat-o, cu acuzațiile de omor din culpă și neacordarea primului ajutor. De asemenea, a condus fără permis, acesta fiindu-i suspendat anterior.

Odată cu ea a fost denunțată în stare de libertate și o conațională de 29 de ani, care se afla la bordul mașinii. Cele două se întorceau dimineața la Noale, după o noapte petrecută în câteva localuri din Mestre. La momentul accidentului ploua. Carabinierii au suspus-o pe anchetată testului de alcoolemie și droguri, rezultatele nefiind cunoscute încă.

Un video a fost postat de presa italiană, având protagonistă pe Paula Alina Matei care se afla la volanul mașinii, cu o sticlă de șampanie în mână și cu picioarele pe volan.

"Era doar o mică glumă după o melodie, chiar și sticla de vin făcea parte din parodie, nu eram bete iar video l-am făcut lângă casă, nu era nimeni pe stradă", a declarat românca pentru Corriere Veneto.

VEZI "parodia" AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
407

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
547

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
662

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...