VIDEO: Cross COLORAT la Botosani! Peste 200 de persoane au alergat si s-au "batut" cu pudra colorata! GALERIE FOTO

VIDEO: Cross COLORAT la Botosani! Peste 200 de persoane au alergat si s-au "batut" cu pudra colorata! GALERIE FOTO
Cross-ul colorat a prins culoare si la Botosani, unde peste 200 de copii si adolescenti au alergat, iar la final s-au batut cu pudra colorata.

Organizat in zeci de tari, inclusiv in Romania, pentru prima data anul trecut, cross-ul colorat a ajuns si la Botosani, datorita celor de la Interact Club Botosani. Evenimentul s-a numit "COLORACT - O vara in culori" si a fost putin diferit fata de celelalte cross-uri organizate in intreaga lume.

(afis eveniment)

"The color run" a luat amploare odata cu lansarea sa (in ianuarie 2012) si a crescut de la peste 50 de evenimente si 600.000 de participanti în 2012 la mai mult de 100 de editii si peste un milion de alergatori în 2013. The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs. Evenimentul este axat mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractie.

Distractia a fost si la Botosani, doar ca bataia cu pudra colorata a avut loc la finalul cursei. Participantii au plecat din fata Colegiului National "A.T. Laurian" si au alergat pe Bulevardul Mihai Eminescu - Pietonalul Unirii, linia de finish fiind in fata Primariei Municipiului Botosani.

Primii trei participanti care au trecut linia de final au primit medalii, iar la final toti concurentii au primit diplome. Cand ultimul alergator a ajuns in Piata Revolutiei a inceput bataia, cu muzica si multa, multa veselie.
















































 

 

Spune-ne opinia ta