VIDEO! A amenintat ca arunca blocul in aer! VIDEO!

VIDEO! A amenintat ca arunca blocul in aer! VIDEO!
Fortele de interventie de la mai multe institutii ale statului, precum si echipaje de la Ambulanta, au fost puse pe jar, astazi, de o femeie din Botosani care si-a amenintat vecinii ca arunca blocul in aer!

Incidentul s-a petrecut in unul dintre fostele camine Condacia, femeia de 47 de ani spunand ca va da drumul la gazul de la butelie si ca, astfel, va arunca in aer cladirea.

La fata locului au ajuns imediat echipaje de la Politie, Pompieri, Jandarmi, Ambulanta, insa acestia au plecat fara sa faca mare lucru, intrucat nu au reusit sa o convinga pe femeie sa deschida usa. Asta chiar daca, spun vecinii, este vorba despre o persoana cunoscuta cu afectiuni psihice, care a fost internata in numeroase randuri la Spitalul de Psihiatrie.

Cel mai probabil, botosaneanca a trecut printr-o criza determinata de faptul ca nu a respectat medicatia care se impune in afectiunile de care sufera, sunt de parere locatarii imobilului. Nu este prima data cand sunt terorizati, vecina lor amenintand de multe ori ca se arunca de la etaj sau ca arunca in aer imobilul in care locuieste.

Oamenii legii au precizat ca nu pot interveni mai mult in acest caz, pentru a sparge usa fiind nevoie de o motivatie clara si de existenta unui pericol iminent care sa puna in pericol viata locatarilor.  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...