Victorie PSD-PNL in Consiliul Judetean Botosani!

Victorie PSD-PNL in Consiliul Judetean Botosani!
Alianta PSD-PNL a castigat inca o data in fata consilierilor judeteni de la PDL! Astfel, proiectul privind rectificarea negativa a bugetului Consiliului Judetean Botosani a fost respins, in urma voturilor impotriva si a abtinerilor exprimate de comsilierii PSD si PNL.

Proiectul a fost amanat, el urmand sa fie reluat intr-o sedinta extraordinara a CJ. Rectificarea negativa a CJ facea referire la suma de 10,5 milioane de lei.

Consilierii CJ au avut nevoie si de o pauza de consultari pe marginea acestui proiect. Consilierii PDL au inregistrat 7 voturi pentru, in timp ce 8 abtineri au venit din partea consilierilor PSD si cativa de la PNL, iar cele mai multe voturi impotriva, si anume 12, au fost numarate de la consilierii PNl si foarte putini de la PSD.

"Grupul PNL isi rezerva dreptul de a nu vota rectificarea negativa a bugetului, avand in vedere ca acest lucru a apartinut si apartine Guvernului si nu denota altceva decat incompetenta guvernamentala", a spus Catalina Lupascu, vicepresedinte CJ.

Sedinta de Consiliu Judetean a fost condusa de Constantin Manolache, vicepresedinte al CJ, in absenta presedintelui Mihai Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
96

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
294

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
140

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...