VICTORIE pentru Simona Halep! Vezi cu cine va juca in sferturi!

Simona Halep a învins-o în această dimineaţă pe belgianca Yanina Wickmayer, una dintre surprizele turneului de la Australian Open, scor 6-4, 6-2.

Chiar dacă nu mai cîştigase în precedentele 3 întîlniri cu Wickmayer, Halep nu a simţit nicio presiune de această dată şi a jucat la fel de bine ca în primele tururi de la Melbourne. Cu un joc solid şi puţine greşeli neforţate, a treia jucătoare a lumii a preluat rapid controlul partidei şi s-a desprins în primul set, scor 4-1.

Belgianca a avut o singură tresărire cînd s-a apropiat la 4-3, dar Halep a apăsat din nou pe acceleraţie şi şi-a asigurat manşa cu 6-4. Setul secund nu a avut istoric, mai ales că Wickmayer a făcut din ce în ce mai multe erori neforţate. Simona a făcut din nou break repede, iar belgianca a părut resemnată.

Românca a jucat din ce în ce mai bine, a lovit decisiv de multe ori şi Wickmayer nu a avut nici o replică. S-a impus cu 6-2, prima victorie a Simonei împotriva belgiencei. Simona Halep s-a calificat din nou în sferturi, la fel ca anul trecut.

De această dată va evolua împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, a 11-a jucătoare a lumii. Acum ştie şi la ce să se aştepte, spre deosebire de anul trecut cînd ajungea pentru prima oară în această fază la un turneu de Mare Şlem.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...