Victoria lui Mihai Tabuleac sau recunoasterea lui Cristian Achitei?

Victoria lui Mihai Tabuleac sau recunoasterea lui Cristian Achitei?

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, s-a prezentat astazi la negocierile pentru impartirea functiilor de directori la institutiile deconcentrate botosanene.

Tabuleac face parte din echipa de negociere a PD-L, alaturi de Catalin Flutur, Dan Humelnicu, Catalin Buhaianu si Stelica Strugaru.

De la PSD, echipa condusa de Constantin Contac este completata de Gheorghe Marcu si Costica Macaleti, dar si de dorohoienii Dorin Alexandrescu si Andrei Dolineaschi.

Prezenta lui Mihai Tabuleac in echipa de negociere inseamna ca la conducerea Consiliului Judetean a fost acceptat Cristian Achitei.

Astfel, liberala Critina Bahrin devine o victorie ratata a PNL Botosani, chiar daca in decembrie beneficiase de sprijinul consilierilor PSD pentru obtinerea acestei functii.

Saptamana trecuta, Mihai Tabuleac conditionase demararea negocierilor cu demiterea Cristinei Bahrin si inlocuirea acesteia cu Cristian Achitei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
59

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Maria Egipteanca; Sf. Mc. Gherontie; Sf. Cuv. Varsanufie de la Optina (Pomenirea morților)

astăzi, 08:33
36

Cuvioasa Maria s-a născut în Egipt şi încă de la 12 ani a plecat din casa părinţilor ei şi s-a dus în Alexandria. Fiind tânără şi frumoasă, a căzut într-o at&a...

Vacanța de Paște începe într-o săptămână. Elevii și profesorii au 12 zile libere, până pe 19 aprilie când revin la cursuri în ultimul modul de învățare

Vineri, 31 Martie 2023
252

Mai sunt 7 zile până la vacanța de Paști din anul școlar 2022-2023. Elevii și profesorii încep vacanța de vineri, 7 aprilie, o parte sărbătoresc Paștele catolic pe 9 aprilie, iar ...