Victoras Astafei a ajuns pe bicicleta la stadion si a socat conducerea: "Am cerut sa-mi fie trecuta in contract prima de titlu!"

Victoras Astafei a ajuns pe bicicleta la stadion si a socat conducerea: "Am cerut sa-mi fie trecuta in contract prima de titlu!"
Noul atacant al echipei FC Botosani, Victoras Astafei, a surprins pe toata lumea atunci cand a ajuns la stadionul Municipal.

Fostul fotbalist al Petrolului a lasat masina acasa si a venit la antrenament pe bicicleta pentru a face cunostinta cu orasul Botosani. "Îmi place Botoșaniul! E totul verde! Chiar e frumos", a spus Victoras Astafei. 

Atunci cand a semnat contractul cu botosanenii, Astafei a socat conducerea clubului cerand sa fie trecuta in contract prima de titlu. 

"Cred că sunt singurul jucător din lot care a cerut așa ceva. Domnul Șfaițer a început să râdă dar în fotbalul românesc orice e posibil, orice se poate întâmpla. Au câștigat în trecut titlul echipe care nu aveau acest obiectiv, așa că orice e posibil. Cred mult în play-off și am convingerea că vom realiza lucruri frumoase aici. Am avut oferte și de la alte cluburi dar am ales Botoșani pentru că e stabilitate. Nu în ultimul rând, am venit aici și pentru că sunt Leo și Tony cu care am mai lucrat la Tg. Mureș", a declarat Victoraș Astafei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teatrul ”Vasilache” din Botoșani pleacă cu ”Micul Prinț” la Galați!

astăzi, 08:23
7

După participarea la Festivalul Internaţional „Matei Vişniec” dn Suceava, „Micul Prinţ” şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani pleacă d...

Bursă instituită în memoria botoșăneanului mort în tragicul accident de la Vaslui!

astăzi, 07:52
337

La doar o zi după moartea sa, firma Rodbun, unde tânărul de 35 de ani era director tehnic, anunță instituirea unei burse în amintirea acestuia.Pentru a-i cinsti memoria, conducerea...

Botoșănenii au ieșit la picnic pe stradă, în miez de noapte!

astăzi, 07:30
384

Nu a durat mult distracția, pentru că au fost luați la întrebări de polițiștii locali.Vineri, în jurul orei 22:45, ca urmare a imaginilor surprise de polițiștii locali din disp...