Victor Ponta a revenit din Emirate, după vacanţa de lux alături de Sebastian Ghiţă

Victor Ponta a revenit din Emirate, după vacanţa de lux alături de Sebastian Ghiţă
Premierul Victor Ponta a revenit, luni, în Bucureşti cu o aeronavă a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 13.00, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Victor Ponta s-a întors la Bucureşti, după vacanţa de lux petrecută alături de Sebastian Ghiţă în Emirate. Ponta a ajuns în Capitală în jurul orei 13, cu o cursă Fly Dubai.

Sosire învăluită în mister

Vacanța secretă a premierului, una care ar fi trebui să fie în compania soției sale, Daciana Sârbu, s-a transformat într-o evadare în Dubai alături de prietenul său Sebastian Ghiță. Adică omul alături de care și-a mai petrecut concediile fie în Dubai, fie la Viena. De altfel, televiziunea deținută de Ghiță a preluat informația revenirii în țară a lui Ponta, dar a ținut să infirme informațiile potrivit cărora acesta urma să vină cu un avion privat și a informat că premierul va ateriza cu o cursă de linie, fără să precizeze însă care este aceasta.

Ponta revine după aproape o săptămâna la București și luni va trebui să dea socoteală în fața partidului, într-un Comitet Executiv pentru pierderea alegerilor prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

Între timp, în partid, se încing nervii. Dan Șova, prietenul și fostul partener de casă de avocatură al lui Ponta, cere vehement demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte executiv al PSD, pentru pierderea alegerilor. Marian Vanghelie solicita și el demisia lui Dragnea, pentru înfrângere, acuzând lipsa de coerență a campaniei la nivel de București.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, cerea și el la începutul săptămânii trecute, ieșirea de la guvernare a PSD, dar liderii partidului au respins varianta.

Victor Ponta ar fi mers în Emiratele Arabe Unite pentru a face lobby pentru echipa de Formula 1 a fostului PSD-ist Ion Bazac. Mai mult, statul român ar fi pus garanţii de zeci de milioane de euro pentru proiectul Forza Rossa, potrivit jurnalistilor de la Prosport, care au cerut explicatii de la autoritatile romane, insa nu au primit niciun raspuns pina acum, relatează realitatea.net.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
3

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
55

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
129

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...