Victor Construct a castigat licitatia pentru reabilitarea Casei Ventura

Licitatia pentru reabilitarea Casei Ventura a fost castigata de societatea Victor Construct. Valoarea estimata a proiectului a fost de 9,7 milioane de lei, insa firma botosaneana a castigat licitatia cu 8 milioane de lei.
 
"Deja s-a semnat contractul, iar ordinul de incepere a lucrarilor va fi emis saptamana viitoare", a spus presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Scoala Populara de Arte se va muta, pana la finalizarea lucrarilor, intr-o cladire ce apartine Spitalului se Psihiatrie.

Durata de implementare a proiectului este de 26 de luni necesare pentru efectuarea lucrarilor specifice de refunctionalizare, restaurare, modernizare si dotare a obiectivului, precum si a infrastructurilor conexe.

De asemenea, sunt prevazute interventii asupra "monumentului istoric reprezentativ pentru patrimoniul local" in vederea amenajarii Sectiei de Etnografie a Muzeului Judetean Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
30

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
142

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...