Victima, vinovată de scandalul care i-a adus moartea!

Victima, vinovată de scandalul care i-a adus moartea!
Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din satul Nichiteni, comuna Coţuşca,  acuzat că şi-a ucis unchiul, va fi cercetat în stare de libertate. În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au concluzionat că unchiul acestuia, în vârstă de 45 de ani, a decedat ca urmare a unei insuficienţe cardio-respiratorii, pe fondul unui grav traumatism toracic.

Date fiind acestea, procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei, din omor calificat, în lovituri cauzatoare de moartea, şi au impus interdicţia ca Ionuţ Bulgariu, de 30 de ani, să părăsească localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că scandalul a fost provocat de victimă, care avea o alcoolemie de 2,85 la mie în sânge.

Bărbatul mai în vârstă a mers, miercuri, în vizită la nepot. După ce s-au cinstit cu mai multe pahare, ambii fiind într-o avansată stare de ebrietate, au început să se certe.

La un moment dat, unchiul a dat cu piciorul în câinele pe care nepotul său îl avea în curte.

Acest lucru l-a înfuriat la culme pe tânărul de 30 de ani, care s-a năpustit asupra rudei sale și a început să o lovească cu pumnii și picioarele, după care l-a trântit pe bărbat la pământ și a continuat să îl lovească în zona coastelor.

Loviturile primite i-au fost fatale victimei, care a decedat.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
199

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
426

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
121

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...