Victimă în războiul altora: Botoşănean lovit intenţionat de o maşină!

Victimă în războiul altora: Botoşănean lovit intenţionat de o maşină!
Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Botoşani a fost acroşat de o maşină, fiind victima răzbunării unui bărbat supărat pe patronul său.

Poliţiştii Secției de Poliție nr.8 Adâncata, au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112 de către A. Gheorghe din comuna Hănțești, despre faptul că R. Marian, de 22 ani, din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, în timp ce se afla lângă stâna apelantului, la lucru, a fost acroșat de un autoturism condus de T. Ilie, de 52 ani, domiciliat în comuna Todireşti, fără forme legale.

Poliţiştii s-au deplasat în comuna Hănțești, la stâna lui A. Gheorghe, unde l-au identificat pe R. Marian, acesta fiind audiat cu privire la cele sesizate, declarând că nu dorește să fie internat, întrucât nu a suferit leziuni care să necesite internarea, ci doar a fost zgâriat în zona spatelui, în urma contactului cu autoturismul.

Întrebat fiind despre cele sesizate, R. Marian a declarat faptul că în jurul orei 19.00, se afla pe o miriște din apropierea stânii lui A. Gheorghe, de pe raza comunei Hănțești.

La un moment dat, acesta a observat un autoturism ce s-a îndreptat spre el iar când s-a apropiat, l-a recunoscut pe T. Ilie, care se afla la volanul autoturismului.

Sub pretextul că una dintre vitele lui A. Gheorghe i-ar fi intrat pe o suprafață de teren ce îi aparține, T. Ilie l-a acroșat cu partea din față a autoturismului ce îl conducea pe R. Marian, acesta căzând la pământ.

După ce s-a ridicat, R. Marian a fugit spre locuința lui A. Gheorghe, din comuna Hănțești, acesta din urmă sesizând telefonic incidentul. Cercetările sunt continuate de către Secția nr. 8 Poliție Rurală Adâncata, față de T. Ilie sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
547

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
280

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
97

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...