Victima cumplitului accident petrecut pe straduta din spatele parcului a decedat!

Victima cumplitului accident petrecut pe straduta din spatele parcului a decedat!
Barbatul sfartecat de rotile unei masini in noaptea de duminica spre luni a decedat, in urma cu scurt timp, in spital. De altfel, medicii au fost de la inceput destul de rezervati in privinta sanselor de supravietuire a victimei.

Politistii spun ca, cel mai probabil, barbatul in varsta de aproximativ 50 de ani locuia pe strada, oamenii legii nereusind sa ii stabileasca identitatea.

Victima a fost lovita de un autoturism marca Peugeot condus de un tanar de 19 ani. Ionut Vasile Z., din Botosani, detine permisul de conducere abia de un an.

Duminica noaptea, el a iesit la plimbare cu un alt prieten, cu o masina inmatriculata in Anglia. Cei doi au intrat la un moment dat pe o alee secundara, in spatele Parcului Mihai Eminescu, pentru a scurta drumul.

Chiar in dreptul unei farmacii din spatele parcului, soferul a observat un barbat intins pe sosea. In ciuda faptului ca a franat cat a putut de tare, nu a mai putut evita impactul.

Corpul celui intins pe asfalt a fost calcat cu rotile si tarat cativa metri. Tinerii au solicitat imediat o ambulanta, imaginea fiind parca despinsa dintr-un film horror, cu intestinele victimei intinse pe asfalt si o balta de sange in jur. Chiar daca, la spital, a fost operat de urgenta, medicii ii dau sanse putine.

"Pacientul este in stare critica dupa o interventie chirurgicala de cateva ore. Din pacate, prognosticul in privinta sanselor lui este extremde rezervat", a precizat un asistent din cadrul sectiei de reanimare a Spitalului Judetean "Mavromati".

"Urmeaza sa aflam cu exactitate cauzele producerii accidentului si sa expertizam autovehicolul pentru a se stabili viteza cu care circula in urma distantei de franare", a precizat subcomisar Eduard Iacob, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
63

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
150

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
83

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...