Victima accidentului petrecut in preajma Bisericii Rosetti, transportata la Iasi in stare grava!

Victima accidentului petrecut in preajma Bisericii Rosetti, transportata la Iasi in stare grava!
Neatentia il poate costa viata! Barbatul accidentat in aceasta dimineata, in zona Bisericii Rosetti din Botosani, a fost transportat de urgenta la Iasi, la Clinica de Neurochirurgie, pentru a fi supus unui control de specialitate si unei interventii chirurgicale.

Masina implicata in evenimentul rutier, un autoturism Dacia Logan, era condusa de I.O., cetatean turc in varsta de 23 de ani. Soferul a fost luat prin surprindere de barbatul care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Politistii spun ca cetateanul turc a franat abia cand pietonul era deja pe capota masinii, acesta fiind purtat pe capota aproape 20 de metri, dupa care s-a izbit violent cu capul de asfalt.

"Pacientul a suferit un traumatism cranian deschis cu o leziune la nivelul scoartei cerebrale si cu hemoragie puternica. A fost directionat catre Iasi, cu un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta", a declarat un asistent din cadrul Unitatii de Primire a Urgentelor.

Victima, D.O., de 27 de ani, din Botosani, incerca sa traverseze strada pentru a ajunge la masina sa, parcata de cealalta parte a strazii.

"Din primele cercetari s-a stabilit ca autoturismul Dacia Logan circula regulamentar dinspre Tribunal spre gara si a lovit un pieton care a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis. Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice", a spus un agent al Politiei Rutiere Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
104

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
446

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
169

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...