Victima accidentului de la Huțani, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervați!

Victima accidentului de la Huțani, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervați!
Victima care a supravietuit accidentului rutier produs joi la Hutani, tragedie in urma careia doi barbati si-au pierdut viata, se zbate intre viata si moarte, la o unitate medicala din Iasi.

Șoferul mașinii implicată în evenimentul rutier a fost transferat ieri de urgenta la Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este în comă profundă, în secția de Terapie Intensivă, unde este intubat și ventilat mecanic. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, fracturi costale multiple, pneumotorax stang si contuzie toraco-abdominala. Medicii sunt rezervati în privința șanselor de supraviețuire.

Tragedia s-a petrecut joi dimineața, la limita dintre județele Botoșani și Suceava. Petru Barbălată, de 46 de ani, din Bucecea, l-a rugat pe un verișor din Leorda să îl transporte cu mașina până la Aeroport la Salcea.
 
Verișorul său, Gabriel Sava, de 23 de ani, a apelat la rândul său la o cunoștință, Constantin Amănăloaie, de 27 de ani, tot din Leorda.
 
Amănăloaie era taximetrist în Piatra Neamț și venise în vizită acasă. Acesta i-a spus că îi dă mașina, dar merge și el. Din motive încă necunoscute, la volan nu s-a urcat proprietarul mașinii, ci Gabriel Sava, taximetristul fiind pasager pe scaunul din dreapta, iar bărbatul în vârstă de 46 de ani era pasager pe bancheta din spate.
 
Înainte de podul de la limita cu județul Botoșani, șoferul de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens intrând în plin într-o cisternă cu ciment, care circula din sens opus.
 
Constantin Amănăloaie și Petru Barbălată au decedat pe loc, șoferul Daciei Logan fiind transportat în stare gravă la spital la Iași.

Vezi foto aici

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
23

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
53

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
42

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...