Viceprimarul Viorel Iliuta: "Am decis sa plec"

Viceprimarul Viorel Iliuta: "Am decis sa plec"
Viceprimarul Viorel Iliuta a declarat dupa sedinta de Consiliu Local ca a decis sa plece de la conducerea Primariei Botosani, dar o decizie finala o va lua peste cateva zile.

 "In acest moment am decis sa plec, dar nu trebuie sa uit ca am ajuns cu votul botosanenilor si ca am muncit din greu alaturi de PNL, de USL, sa ajungem in Primarie. Inainte de a lua o decizie finala am convenit sa vorbesc cu cetatenii care m-au votat. Trebuie sa vorbesc si cu oamenii care m-au trimis aici pentru ca nu vreau sa fie un semn de lasitate. Am inceput deja discutiile cu acestia si o reactie foarte interesanta am primit de la o femeie care mi-a spus ca decat sa fiu mobilier mai bine plec. Nu este o decizie simpla nici pentru mine nici pentru partidul pe care il reprezint", a spus Viorel Iliuta.

Acesta a precizat ca in urmatoarele doua saptamani va purta discutii cu cetatenii si va lua o decizie finala dupa ce va afla parerea acestora. Viceprimarul a spus ca va avea consultari si cu colegii din partid.

Pe de alta parte, Iliuta a spus ca nu isi va da demisia din functia de viceprimar daca primarul Ovidiu Portariuc ii va reda atributiile pe care i le-a luat  nejustificat.

"Eu aceste atributiuni le-am negociat ca sa vin in Primarie", a spus Viorel Iliuta.

Viceprimarul a mai spus ca in cazul in care va renunta la mandat va accepta sa preia conducerea Spitalului Judetean Mavromati, propunere care a fost lansata de presedintele PNL, Florin Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
485

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
124

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
124

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...