Botosaneanca incendiata din gelozie a decedat!

Botosaneanca incendiata din gelozie a decedat!
Tânăra în vârstă de 28 de ani, din Româneşti, care la începutul lunii iunie a fost stropită cu diluant de concubin şi mai apoi incendiată, a decedat.

Femeia a suferit arsuri pe 25% din suprafaţa corpului şi a fost transportată la spital şi deşi medicii au reuşit să o stabilizeze, ulterior starea acesteia s-a înrăutăţit şi zilele trecute s-a stins din viaţă.

Concubinul femeii, Mihai Cristinel Nechita, de 32 de ani, din satul Bobulesti, orasul Stefanesti, o banuia pe aceasta ca il inseala.

In ziua de 13 iunie, cei doi s-au luat la cearta iar la un moment dat barbatul a stropit-o pe femeie cu diluant si i-a dat foc.

El este cercetat acum pentru omor deosebit de grav.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
314

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
333

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...