Viceprimarul Ţurcanu: "Nu este treaba municipalităţii să ne băgăm peste cei de la FC Botoşani"

Viceprimarul Ţurcanu: "Nu este treaba municipalităţii să ne băgăm peste cei de la FC Botoşani"
Viceprimarul Eugen Ţurcanu nu înţelege de ce primarul Ovidiu Portariuc se bagă în anumite chestiuni care ţin strict de conducerea FC Botoşani, făcând referire la criticile aduse de edilul şef al municipiului legate de decizia celor de la FC Botoşani de a nu mai permite accesul gratuit femeilor, pe Stadion.

Ţurcanu a spus că toate afirmaţiile acestea pe care le face Portariuc în spaţiul public sunt făcute doar în scop electoral.

“E aceeaşi tentativă de a controla absolut tot, îşi spune cuvântul doctrina pe care au moştenit-o şi să îşi dai cu părerea în orice lucru care are o mică tangenţă cu primăria. Acolo activează un ONG, în speţă Asociaţia Fotbal Club Botoşani, are un consiliu de conducere. Domnul primar, dacă vrea, poate să intre în conducerea acelui ONG, să dea gratuităţi cât vrea, dar ajungem acuma să fie problema municipiului Botoşani că nu intră gratuit o categorie de persoane sau alta. Nu mi se pare corect. Cum să mergi la Stadion şi să plătească doar bărbaţii. În mod normal primăria are nişte obiective, finanţăm echipa de fotbal, întreţinem baza sportivă, dar de aici şi până a spune că ar trebui să intre şi ăla, şi ăla, gratuit, că preţul e prea mare, că e prea mic, că o să vină să regândească bugetul, acestea sunt doar chestii pur electorale şi nu o să se implice în povestea asta, cum nu s-a implicat nici anul trecut. Nu este treaba municipalităţii să ne băgăm în treaba celor de la FC Botoşani", a spus viceprimarul Eugen Ţurcanu.

Edilul a spus că cei care nu au bani să vină la Stadion, au posibilitatea de a urmări acum meciurile din Liga I şi din faţa televizorului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...