Viceprimarul Lupașcu despre spațiile din Centrul Vechi: "Domnul primar ar trebui să înțeleagă că nu e o problemă a viceprimarilor"

Viceprimarul Lupașcu despre spațiile din Centrul Vechi: "Domnul primar ar trebui să înțeleagă că nu e o problemă a viceprimarilor"
  Scoase la licitație după ce au trecut în administrarea primăriei, spațiile din Centrul Vechi nu au avut căutare în rândul potențialilor investitori, după o primă licitație procedura fiind reluată de municipalitate.

 După ce în repetate rânduri, primarul Ovidiu Portariuc a dat vina pe viceprimarii liberali că nu se reușește închirierea acestora spații, viceprimarul Cătălina Lupașcu susține că edilul șef al municipiului ar trebui să își dea seama că altul este motivul pentru care aceste spații nu prezintă interes pentru investitori.

“Constat că au fost scoase la licitație atât spațiile din Centrul Vechi , cât și cele de la noul loc de joacă pentru copii din parc și nu s-a prezentat nimeni la aceste licitații. Domnul primar ar trebui să înțeleagă că nu e o problemă a viceprimarilor, a persoanelor, ci o problemă a situației economice în care se află la ora actuală potențialii investitori din municipiul Botoșani. Cred și sunt convinsă că acea condiție de o investiție de minim 10.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri în Centrul Vechi nu a făcut decât să fugărească potențialii investitori", a declarat Cătălina Lupașcu.

Edilul a mai precizat că ar fi trebuit să se meargă pe prima inițiativă, cu chirie de un euro metru pătrat și să fie lăsați investitorii să își deschidă afacerea fără a fi condiționați în ceea ce privește valoarea investiției.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
8

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
34

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
10

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...