Viceprimarul fără secretară a improvizat un birou în holul instituţiei-FOTO

  Lăsat fără secretară, viceprimarul Eugen Ţurcanu a pus pe holul de la intrarea în biroul său o masă, iar pe perete a pus o foaie pe care a scris “Secretariat Viceprimar Eugen Cristian Ţurcanu".

 Ţurcanu spune că a procedat în acest mod pentru ca toţi cei care doresc să ajungă la el să ştie unde are biroul, dar şi pentru ca cetăţenii nemulţumiţi care au treabă cu alte persoane din primărie să nu mai dea toată ziua buzna.

Edilul spune că încă de când a preluat atribuţiile de viceprimar i-a spus primarului că îi dea şi secretară, aşa cum a avut şi predecesorul său, Cosmin Andrei, dar i s-a transmis că nu se poate.

“Vreau să marchez unde am biroul ca să ştie cetăţenii unde pot scrie o cerere, completa un document. Nefiind o zonă de filtrare intră toţi nemulţumiţii. Cu ocazia asta le şi spun să scrie cereri. Nu mă plâng. Am pus şi eu o masă acolo. Sunt foarte fericit aici. Mă simt ca acasă. Mă bucur că am cu toţi cei din primărie, cu excepţia domnului primar care este mai sobru cu mine, o relaţie cordială", a spus Eugen Ţurcanu.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Galeria din Giulești a ajuns la Botoșani: ”Mergem la victorie!” / Prime pentru jucătorii de la FC Botoșani

astăzi, 18:04

După un nou meci fără victorie în Giulești (0-0 cu Oțelul), Rapid joacă astăzi în deplasare cu FC Botoșani. Liviu Ungureanu, zis și „Bocciu”, a vorbit despre aștep...

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...