Viceprimarul Eugen Turcanu, la "SeptemberFest": "Nu ma asteptam sa fie atat de multa lume. Este posibil sa fie ultimul eveniment pe care-l organizez"

Viceprimarul Eugen Turcanu, la "SeptemberFest": "Nu ma asteptam sa fie atat de multa lume. Este posibil sa fie ultimul eveniment pe care-l organizez"
Viceprimarul municipiului Botosani, Eugen Turcanu, a fost prezent, joi seara, la prima seara a Festivalului "SeptemberFest" si s-a declarat foarte multumit de faptul ca botosanenii au ajuns in Centrul Istoric intr-un numar mare.

In jurul ore 21:30 erau la festival aproximativ 5.000 de botosaneni.

"In primul rand vremea a tinut cu noi si va tine si urmatoarele trei zile. Dupa cum vedeti populatia municipiului Botosani apreciaza folclorul si avem Rapsozii Botosanilor alaturi de noi. Populatia municipiului apreciaza Centrul Vechi si oamenii se simt in siguranta. Ma bucur foarte mult ca este apreciat acest festival de toata lumea. Nu ma asteptam sa fie atat de mult lume, dar in ciuda atator discutii, iata ca am reusit sa le oferim oamenilor siguranta si oamenii au iesit intr-un numar mare", a declarat Eugen Turcanu.



Intrebat daca va fi ultimul eveniment organizat in calitate de viceprimar, Eugen Turcanu a precizat ca "este posibil sa fie ultimul eveniment pe care-l organizez, dar nu regret nimic. Viata merge mai departe".

Presedintele CJ Botosani, prezent la eveniment

La scena amplasata in Centrul Istoric a fost prezent si presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a fost insotit de sotia sa, deputatul Roxana Anusca, cei doi venind pentru a o vedea pe fiica lor, care a dansat pe scena.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
147

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
258

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
190

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...