Viceprimarul Cosmin Andrei către primarii comunelor de lângă municipiu: “Există o migrație a câinilor din comunele limitrofe”

Viceprimarul Cosmin Andrei către primarii comunelor de lângă municipiu: “Există o migrație a câinilor din comunele limitrofe”
  Viceprimarul Cosmin Andrei, prezent joi la întâlnirea de la Prefectură, în care s-a pus în discuție problema câinilor comunitari, a făcut un apel la primarii din comunele din apropierea municipiului Botoșani să gestioneze această problemă cât mai bine la nivel local.

Edilul a spus că pe raza municipiului Botoșani sunt și câini aduși din alte localități, iar atâta vreme cât aceast lucru se va întâmpla, maidanezii vor reprezenta mereu o problemă.

 “Aș vrea să transmit un mesaj primarilor din comunele limitrofe municipiului Botoșani, ținând cont de acest fenomen migrator al câinilor fără stăpân, să pună un accent deosebit pe ținerea sub control a populației canine fără stăpân pentru că există în folclorul urban ideea că sunt câini aduși în municipiul Botoșani. Nu aș vrea să acuz pe nimeni că aduce câini, dar totuși cred că există o migrație a câinilor din comunele limitrofe. Am făcut eforturi deosebite pentru a ține acest fenomen sub control, am cheltuit resurse substanțiale dar rugămintea este pe cât posibil să rezolvăm această problemă și în comunele care sunt în imediata vecinătate a municipiului Botoșani pentru a nu mai avea câini pe străzi", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
380

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...