Viceprimarul Cătălina Lupașcu: "Este o dezordine totală în ceea ce privește administrarea orașului"

Viceprimarul Cătălina Lupașcu s-a declarat total nemulțumit de modul în care arată la ora actuală municipiul Botoșani, în special zonele care pe perioada verii sunt luate cu asalt de botoșăneni, cum ar fi parcurile și Pietonalul Unirii.

Edilul a constatat că în Parcul Mihai Eminescu curățenia nu este corezpunzătoare, iar pe Pietonalul Unirii acele construcții unde sunt plantate florile sunt foarte murdare.

“Am trecut acum două zile prin Parcul Mihai Eminescu și era o mizerie cruntă. Am dat telefon la domnul director de la Urban Serv și l-am rugat să trimită o echipă în parc. Era ora 12.00, erau foarte multe persoane care își petreceau timpul liber acolo și cu toate acestea era mizerie. Am rugat un lucrător al Urban Serv care era în zona respectivă ca atunci când va veni echipa să dea jos afișele murdare de pe gardul parcului. Aseară am trecut din zona prin zona respectivă și am constatat că nimic nu s-a mișcat. Poate lucrătorul respectiv nu a avut capacitatea de a înțelege mesajul meu", a declarat Cătălina Lupașcu.

Viceprimarul consideră că ar trebui să existe o conlucrare între toate serviciile din subordinea Primăriei, și a avut o discuție în acest sens și cu șeful Poliției Locale.

“Am constatat că la ora atuală lipsește partea de gospodărire a orașului, din punctul meu de vedere este scăpat de sub control. Personalul trebuie să fie mai eficient și mai bine mobilizat. Ar trebui să existe o legătură strânsă între toate serviciile din subordinea primăriei. Dacă polițistul local care răspunde de ordinea publică se deplasează prin Parcul Mihai Eminescu și constată că este mizerie el să aibă în agenda telefonică o persoană de contact de la Urban Serv care imediat să intervină pe spațiul respectiv. Dacă așteptăm să treacă săptămâna să trimitem un document scris să informăm că am constatat că acolo se întâmplă una și alta trece săptămâna și orașul arată cum arată la ora actuală. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt scăpate de sub control, este o dezordine totală în ceea privește administrarea orașului. Primăria are și o parte de gospodărire, exact ca la casa ta, ori lucrul acesta din păcate nu există", a conchis edilul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...