Viceprimarul Andrei îi cere demisia lui Cătălin Flutur!

Viceprimarul Andrei îi cere demisia lui Cătălin Flutur!
Viceprimarul Cosmin Andrei i-a cerut, luni, demisia directorului Locativa, Cătălin Flutur, după ce Primăria Botoșani a fost data în judecată de o asociație de proprietari pentru o datorie a unui chiriaș Locativa.

Edilul consideră că vinovat de toată această situație este directorul Locativa, pe care îl acuză că nu și-a făcut treaba în ceea ce privește urmărirea și recuperarea debitelor pe care le înregistrează chiriașii.

“Primăria Botoșani este chemată în judecată de către Asociația de proprietari nr. 57 pentru cheltuielile cu spațiile comune pe care le-a realizat un chiriaș și Locativa nu a urmărit aceste cheltuieli. Suntem parte în proces pentru recuperarea sumei de aproximativ 1.000 de lei. Consider că cei de la Locativa nu și-au făcut datoria, în speță domnul Cătălin Flutur, iar colegii de partid ai domniei sale, prin Consiliul de Administrație, nu au luat nicio măsură ca să urmărească activitatea domniei sale și recuperarea debitelor. Nu este o situație singulară", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Acesta a precizat că delegarea activității de gestionare a fondului locativ a fost făcută către Locativa printr-o hotărâre de Consiliu Local din 2005 și pe lângă acest regulament există și un contract de delegare a gestiunii.

“Consider că Locativa nu s-a comportat ca un bun proprietar și ar trebui să fie parte în proces și nu municipiul Botoșani. Domnul Cătălin Flutur ar trebui să își dea demisia de onoare, dar sunt convins că nu o va face. Fac un apel și către Consiliul de Administrație să aibă o atitudine mai riguorasă", a conchis viceprimarul Cosmin Andrei.

Andrei a mai spus că îi va adresa o invitație lui Cătălin Flutur ca în următoarea ședință ordinară de Consiliu Local să fie prezent pentru a expune un raport privind situația debitelor chiriașilor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
85

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
51

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
290

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...