Viceprimarul Andrei: Circulaţia în municipiu este îngreunată, sunt maşini parcate neregulamentar

Municipalitatea va încheia în cursul acestei săptămâni contractul de preluare a bunurilor de la societatea Hi Speed Recovery, dar deocamdată parcările în care sunt montate parcometre rămân gratuite şi nici activitatea de blocare a maşinilor parcate neregulamentar nu va fi reluată.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că se va veni cu un nou proiect de Hotărâre în Consiliul Local pentru înfiinţarea unui serviciu în cadrul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement care să se ocupe de administrarea parcărilor.

“Trebuie să semnăm contractul de preluare a bunurilor. Vom semna săptămâna aceasta. Vom reveni şi cu proiectul de hotărâre privind administrarea acestui serviciu pentru că nu pot funcţiona utilajele şi parcometrele fără gestiunea cu personalul pe care îl propunem la DSPSA. Circulaţia este îngreunată, sunt maşini parcate neregulamentar, sunt lucruri care trebuie corectate şi este justificată înfiinţarea acestui serviciu", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Contractul cu firma Hi Speed Recovery a expirat la sfârşitul anului trecut, iar de atunci parcările cu plată au devenit gratuite, iar activitatea de blocare a autoturismelor parcate neregulamentar pe domeniu public a fost sistată.

 

Spune-ne opinia ta