Vicepresedintele PSD isi linisteste oamenii: Daca iesim de la guvernare, nu e obligatoriu ca directorii PSD sa-si dea demisiile!

Vicepresedintele PSD isi linisteste oamenii: Daca iesim de la guvernare, nu e obligatoriu ca directorii PSD sa-si dea demisiile!

Gheorghe Nichita

Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat ca nu este obligatoriu ca persoanele nominalizate de PSD in functii de conducere in institutiile deconcentrate sa-si dea demisiile, daca social-democratii vor iesi de la guvernare.

"Va fi luata o decizie la nivel central. Dar nu este obligatoriu, una e sa iasa de la guvernare PSD si alta-i sa pice guvernul. Si Traian Basescu si Emil Boc nu fac altceva decat sa dea o lovitura actualului guvern. Adica iesiti voi, PSD, de la guvernare, ca avem nevoie de ai nostri ca sa furam aceste alegeri. Si noi acum trebuie sa fim de acord cu furatul lor?", a declarat, in conferinta de presa la Iasi, vicepresedintele PSD, intrebat fiind daca directorii social-democrati vor demisiona in cazul iesirii de la guvernare.

Potrivit acestuia, democrat-liberalii vor face presiuni pentru schimbarea directorilor PSD insa le va fi greu sa faca modificari in institutiile deconcentrate din cauza ca unii sefi ocupa functiile prin concurs.

"La nivelul prefecturilor, ma astept sa schimbe rapid, nici nu ma astept sa nu schimbe prefectii. La nivelul Ministerului Administratiei si Internelor au nevoie de prefectii lor", a mai spus Nichita, citat de Newsiasi.

Vicepresedintele PSD declara, luni, pentru NewsIn, ca, in cazul in care Vasile Blaga va fi numit interimar la MAI, acest lucru inseamna automat iesirea de la guvernare a social-democratilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
130

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...