Vicepreşedinte PNL Botoşani: "Propunerile de candidaţi ar trebui să le facem noi, nu Bucureştiul"

Vicepreşedinte PNL Botoşani: "Propunerile de candidaţi ar trebui să le facem noi, nu Bucureştiul"
Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu, consideră că propunerile pentru candidaţii la alegerile locale din iunie, în speţă pentru Consiliul Judeţean, ar trebui făcute de la nivel local şi nu de la Bucureşti.

Actualul preşedintel interimat al Consiliului Judeţean Botoşani şi-a manifestat deja intenţia de a candida pentru un nou mandat, alegerea preşedintelui făcându-se potrivit noilor reglementări din rândul consilierilor judeţeni. Aceeaşi funcţie însă l-ar interesa şi pe co-preşedintele PNL Botoşani, deputatul Costel Şoptică.

“Este o competiţie normală. Dacă dumnealui îşi doreşte, ce e rău în asta? Probabil liberalii noştri trebuie să analizeze care e cea mai bună variantă şi posibilitatea de a maximiza câştigarea alegerilor în iunie. În condiţiile în care i se impune de la Bucureşti să candideze...Dânsul (n.red. Costel Şoptică) şi-a exprimat dorinţa de a merge în continuare la Parlament, dar în contextul în care Bucureştiul vine cu o altă variantă. Părerea mea personală este că propunerile trebuie să le facem noi de la Botoşani, nu să le facă Bucureştiul pentru noi. Trebuie gândit în fiecare judeţ, în fiecare localitate, varianta cea mai optimă", a spus Gheorghe Sorescu.

PNL încă nu a definitivat lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean. 

 

Spune-ne opinia ta