Vicele Lupaşcu îl felicită pe primar pentru locurile de muncă create: "I-a dat un loc de muncă domnului Ghiorghiţă"

Vicele Lupaşcu îl felicită pe primar pentru locurile de muncă create: "I-a dat un loc de muncă domnului Ghiorghiţă"
Atac dur al viceprimarului Cătălina Lupaşcu la adresa primarului Ovidiu Portariuc! Edilul susţine că de când Portariuc a venit la conducerea Primăriei Botoşani toate acţiunile pe care le-a întreprins au fost doar pentru ca acesta să îşi protejeze clientela politică şi nu l-a interesat deloc comunitatea locală.

Cătălina Lupaşcu îl acuză pe primar că a cheltuit nechibzuit bani publici, chiar şi pe cei din sponsorizări, iar dacă îşi va forma majoritatea în Consiliul Local spune că acesta doreşte să abroge o serie de hotătâri care au fost adoptate la iniţiativa consilierilor locali ai PNL şi PDL, privind transparenţa cheltuirii banului public.

"Când a ajuns la Primărie a cheltuit pe manifestări chiar şi bani din sponsorizări, a aruncat sume enorme, plus toate licitaţiile le-a făcut pe sub masă. Domnul primar a promis locuri de muncă. Da, i-a dat un loc de muncă domnului Ghiorghiţă pentru un vot în Consiliul Local şi îl felicit pentru lucrul acesta. Alături de colegii de la PDL am reuşit şi am reglat sistemul privitor la ducerea către clientela politică a banilor publici, prin proiectul de hotătâre privind transparenţa achiziţiilor publice directe pe care domnul Ovidiu Portariuc nu îl aplică decât parţial pentru că nu ştie cum să se unduiască în aşa fel încât să îşi menţină clientela politică. Uitaţi-vă cât de frumos arată acest spaţiu verde din Calea Naţională în care s-au dus bani publici cu nemiluita pentru nişte pietre", a spus Cătălina Lupaşcu.

Aceasta spune că interesul lui Ovidiu Portariuc pentru comunitatea locală s-a văzut prin numărul de proiecte de hotărâre pe care le-a iniţiat.

"După ce a promis atâtea lucruri botoşănenilor nu a avut nici măcar o iniţiativă proprie şi personală de proiect de hotărâre prin care să demonstreze că îl interesează comunitatea locală, în afară de Asociaţia Spirit Civic care nu îşi dorea altceva decât să pulverizeze din nou banii din bugetul municipiului Botoşani şi de asta noi am încetat colaborarea cu ei, chiar şi în perioada USL-ului", a conchis viceprimarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
125

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
479

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...