Viaţă pierdută din cauza depresiei severe

Depresia continuă să facă victime în rândul botoşănenilor. Un tânăr de 37 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unei lupte cu una dintre cele mai perverse boli.

Viaţă pierdută din cauza depresiei severe

Aflat în depresie severă de mai mult timp, botoşăneanul s-a aruncat miercuri seară de la geamul apartamentului situat la etajul trei al unui bloc din cartierul Primăverii. Zgomotul impactului puternic cu pământul a fost auzit de către mai mulți vecini, care au sunat imediat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA), care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Urgente. Cadrele medicale spuneau însă că starea pacientului s-a agravat rapid din cauza politraumatismului suferit. Bărbatul căzuse pe partea stângă, prezentând multiple fracturi osoase complexe şi hemoragie.

La puţin timp după transportul în Urgenţe, tânărul a murit. Cazul a fost preluat de polițiști, care au solicitat efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Medicii urgentişti l-au recunoscut pe botoşănean, dat fiind că în urmă cu doi ani ajunsese tot în Urgenţe, în urma unei tentative nereuşite de suicid. Şi atunci, bărbatul s-a aruncat pe geam, încercând să-şi ia viaţa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
34

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
29

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
64

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...