VEZI unde se face contorizare individuală la apă!

VEZI unde se face contorizare individuală la apă!
Nova Apaserv începe contorizarea individuală a consumatorilor, pentru început în scările de bloc unde se înregistrează datorii mari.

Potrivit directorului Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, prima contorizare de acest gen se va face într-o scară de bloc din Parcul Tineretului, în perioada următoare urmând să se stabilească costurile pe care le vor suporta locatarii.

În plan pentru contorizarea pe orizontală sunt și alte două scări de bloc, unde de asemenea nu s-a plătit apa chiar și de câțiva ani.

"În scările de bloc care au fost identificate cu datorii mari se va face contorizarea pe orizontală. După ce s-au identificat scările cu datorii mari, am început să vizităm toate apartatamentele din scările acestea. S-au făcut corecţii de indecşi la apă. Începem contorizarea cu o scară din Parcul Tineretului. Acum se face proiectul, se fac măsurători şi vom vedea costurile. Sunt locuitori care vor şi alţii care nu vor această contorizare", a precizat Gabriel Cârlan.

In cazul contorizării orizontale, apometrele vor fi scoase pe casa scării, astfel că cei cu datorii vor putea fi debranșați mult mai ușor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
44

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
109

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...