Vezi strazile pe care se efectueaza reparatii!

Vezi strazile pe care se efectueaza reparatii!
Primăria municipiului Botoşani informează cetăţenii că lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor vor continua și în intervalul 15.07.2013 - 20.07.2013.

În această perioada se vor efectua intervenții pentru reparaţii şi întreţinere pe următoarele străzi din municipiul Botoşani:

• Strada Octav Onicescu, tronson Pacea - Împărat Traian: refacere carosabil.

• Ansamblul Vârnav, zona Piaţa Mică: amenajare parcări, alei acces, trotuare. • Strada Nicolae Iorga: refacere carosabil, montat borduri, ridicat cămine la cotă.

• Ansamblul Parcul Tineretului etapa II: amenajare trotuare şi parcări.

• Plombări străzi cu mixtură la cald: Strada Doboşari, Strada Codrului, Strada Vâlcele, Strada Adrian Adamiu, Cartier Rotunda, Aleea Arcului, Aleea Ion Elefterescu.

• Străzi nemodernizate: Strada 1 Mai - amenajare rigole şi trotuar, Strada Tunari, Strada Graniceri, Strada Plopilor, Strada Ştefăniţă Vodă.

Menţionăm faptul că lucrările de marcaje rutiere se vor executa pe străzile aferente contractului "Reabilitare şi modernizare străzi aferente inelului principal de circulaţie, Axa 1."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
161

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
135

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1091

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...