Vezi preţurile la produsele alimentare de la Târgul Agro-Zoo! FOTO

Botoşănenii care vizitează în acest weekend Târgul Agro-Zoo de la Popăuţi au posibilitatea de a-şi face şi provizii pentru iarnă.

Gospdodinele care încă nu au făcut zacusca sau tocana găsesc la târg toate cele necesare, preţurile fiind asemănătoare însă cu cele din piaţă.

Un kilogram de gogoşari se vinde cu 7 lei, un kilogram de ardei galbeni costă 5 lei, în timp ce pentru un kilogram de vinete trebuie să scoată din buzunare 3 lei.



Botoşănencele care nu mai vor să piardă timpul în bucătărie pot cumpăra de la târg zacuscă gata preparată, un borcan de 400 de grame cu zacuscă de hribi sau zacuscă de vinete putând fi cumpărat cu 15 lei.

Strugurii se vând cu 5-5,5 lei kilogramul, în timp ce ţuica şi rachiul se vând cu 40 de lei litrul.

De la târg nu lipsesc comercianţii de dulciuri, dar nici cei care vând produse lactate şi brânzeturi.



Cum era de aşteptat, majoritatea celor prezenţi sâmbătă la Târgul Agro-Zoo s-au înghesuit la grătarele cu mici.

Un mic la Trâgul Agro-Zoo costă 2,5 lei, 100 de grame de cârnăciori costă 6 lei, 100 de grame de pulpe şi aripi la grătar costă 5 lei, 100 de grame de piept de pui sau de porc costă 7 lei.

100 de grame de salată de murături costă 3 lei, iar o bere 4,5 lei.

Cei care doresc să mănânce o tocăniţă de berbecuţ la ceaun cu mămăligă trebuie să plătească pentru o porţie 9,5 lei, iar pentru o porţie de fasole cu cârnaţi 8,5 lei.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

astăzi, 20:35

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...

Razie a polițiștilor în muncipiul Botoșani: Zeci de forțe de ordine au împărțit sancțiuni!

astăzi, 19:40

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2024, intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei de ordine publică, investigații criminale...

Focarele de pestă porcină dintr-o localitate din Botoșani dau bătăi de cap sucevenilor!

astăzi, 18:43

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a subliniat că la Verești „este ce mai mare investiți...