Debut ANEMIC al Târgului Agro-Zoo! FOTO

Cea de-a cincea ediţie a Târgului Agro-Zoo de la Popăuţi şi-a deschis sâmbătă porţile, dar debutul evenimentului nu s-a bucurat de o prezenţă prea numeroasă a botoşănenilor, cum s-a întâmplat în ceilalţi ani.

Pe scena amplasată în incinta Staţiunii Popăuţi vor evolua în prima zi a târgului formaţii de dansuri populare din judeţ.

În cadrul Târgului expoziţional Agro-Zoo este organizat şi Târgul Meşteşugarilor, care a reunit meşteri populari din mai multe zone. Lucrările acestora pot fi admirate dar şi cumpărate de către cei care merg în acest weekend la Popăuţi.

La Târgul Agro-Zoo pot fi admirate şi animale ale fermierilor din judeţul Botoşani, pe aleea principală a Staţiunii fiind expuse produse agricole, legume, fructe şi băuturi tradiţionale.



Printre acestea şi-au făcut loc şi comercianţii de căciuli şi haine de blană, dulciuri dar şi de diverse chilipiruri. În incinta Staţiunii sunt expuse şi utilaje agricole, de ultimă generaţie.

Ziua de duminică se anunţă a fi mai animată, pe scenaă urmând a interpreţi cunoscuţi de muzică populară.

Astfel, cunoscutele interprete Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica vor putea fi asculate duminică începând cu ora12.30 când va începe spectacolul oferit de Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor.



Manifestarea va continua, la ora15.00, cu recitalul Orchestrei de muzică populară Mugurel din Chișinău și cunoscuți soliști din țară și Republica Moldova (Constantin Bahrin, Igor Ciciuc, Silvia Zagoreanu, Rodica Buhna etc.).

Duminică sunt aşteptaţi la târg şi politicienii, sute de membri ACL fiind plecaţi sâmbătă la Bucureşti pentru a participa la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţia României.

Târgul Agro-Zoo este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, Consiliul Judeţean şi Staţiunea Popăuţi.





















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

astăzi, 20:35

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...

Razie a polițiștilor în muncipiul Botoșani: Zeci de forțe de ordine au împărțit sancțiuni!

astăzi, 19:40

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2024, intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei de ordine publică, investigații criminale...

Focarele de pestă porcină dintr-o localitate din Botoșani dau bătăi de cap sucevenilor!

astăzi, 18:43

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a subliniat că la Verești „este ce mai mare investiți...