Vezi pe ce drumuri naționale din județ se efectuează lucrări!

Vezi pe ce drumuri naționale din județ se efectuează lucrări!
Președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a anunaț vineri că la această dată se efectuează lucrări de reabilitare pe mai multe tronsoane de drum național de pe raza județului Botoșani.

Este vorba de tronsonul de drum naţional care traversează oraşul Darabani, unde va fi turnat covor asfaltic pe o porţiune de 8 km.

De asemenea, va fi asfaltat drumul naţional care traversează oraşul Flămânzi, pe o lungime 4 km, în timp ce în oraşul Bucecea vor fi asfaltaţi 3 km de drum naţional.

Totodată vor mai fi reabilitați 14 km din DN 28 B Zăiceşti – Copălău.

“Valoarea acestor investiţii, unele deja au început, este la 5,5 milioane lei. Anul acesta va începe şi reabilitarea drumului naţional Manoleasa-Radauţi Prut şi credem că anul viitor va fi gata acest tronson de drum, singurul de pământ la drumuri naţionale. “, a spus Dolineaschi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
7

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
67

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
104

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...