Vezi pe ce drumuri din judeţ NU SE CIRCULĂ!

  În partea de N şi N-E a judeţului Botoşani, vântul suflă cu intensitate, ajungând la rafală la 50 – 55 km/h , viscolind zăpada. Astfel, pe drumurile care se află perpendicular pe direcţia vântului şi cele din debleu stratul de zăpadă depăşeşte pe unele tronsoane înălţimi de 50 – 55 cm .

  La această oră, circulaţia este restricţionată pe următoarele sectoare de drum: Avrămeni – Ichimeni, Nicşeni – Dacia, Coţuşca – Rădăuţi Prut, Păltiniş – Viişoara Mica, Hăneşti - Manoleasa, Botoşani – Săveni şi Dragalina – Darabani, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Pe aceste sectoare acţionează utilaje de la Direcţia de Drumuri Judeţene, Secţia Drumuri Naţionale, precum şi de la administraţiile publice locale.

Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, este posibil să se închidă circulaţia pe DN 29 A Dorohoi – Darabani – Rădăuţi Prut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...