Vezi noile tarife propuse pentru deblocarea rotilor si ridicarea masinilor parcate neregulamentar!

Vezi noile tarife propuse pentru deblocarea rotilor si ridicarea masinilor parcate neregulamentar!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Tarifele percepute pentru activitatea de ridicare, transport si depozitare a autoturismelor parcate ilegal ar putea scadea de la 300 de lei la 200 de lei. In schimb, a fost majorat la 75 de lei tariful pentru deblocarea rotilor.

Noul regulament privind organizarea circulatiei rutiere in municipiului Botosani si masurile aplicabile in cazul parcarilor neregulamentare pe domeniul public sau privat va fi dezbatut si supus spre aprobare consilierilor locali in sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul acestei luni.

Primarul Catalin Flutur sustine ca noul regulament, care reglementeaza si activitatea firmei Hi Speed Recovery, este unul mai flexibil, fiind operata si o reducere a tarifelor. Este vorba despre tarifele percepute pentru activitatea de ridicare, transport si depozitare a autoturismelor parcate ilegal, care a scazut de la 300 de lei la 200 de lei. In schimb, a fost majorat la 75 de lei tariful pentru deblocarea rotilor, de la 60 de lei, cat este in prezent. Potrivit noului regulament, masinile parcate neregulamentar vor fi blocate pentru 24 de ore, iar in cazul in care proprietarul nu plateste deblocarea, dupa expirarea acestui termen, masina se ridica.

"Urmeaza sa publicam noul regulament si speram sa il introducem in sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul lunii. Este un regulament mai flexibil, plecand de la ridicarea masinilor si pana la platile care se vor face pentru recuperarea masinii sau pentru depozitare. Unele tarife au scazut cu pana la 30%. In schimb, in noul regulament am introdus firmei obligatia de a salubriza si deszapezi parcarile, obligatie care pana acum nu a existat", a declarat primarul Catalin Flutur.

Edilul sustine ca de cand societatea a reluat activitatea de ridicat masini, au existat numeroase solicitari, in special din partea celor care au concesionat locuri de parcare, dar le gaseau ocupate. 
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
4

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
168

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
49

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...