Vezi lista vedetelor care vor participa la "Dansez pentru tine"!

Vezi lista vedetelor care vor participa la "Dansez pentru tine"!

FLORIN PIERSIC JR.

O noua editie a show-ului "Dansez pentru tine" va debuta la Pro TV pe 15 aprilie. Astazi, vedetele noului sezon isi vor cunoaste profesorii si partenerii de dans, potrivit Click!

Roxana Ionescu a fost pusa pe liber de Antena 1, însa a dat lovitura la Pro TV, asa ca perioada de somaj a fost aproape inexistenta. Roxana Ionescu, alias Mama Natura, ne va arata bustul impresionant în ring, în actuala editie "Dansez pentru tine". Ea are mari sanse sa impresioneze juriul, pentru ca a debutat ca balerina la "Ciao, Darwin".

Desi a mai fost ofertata, anii trecuti, Corina Caragea s-a lasat convinsa abia acum, probabil împinsa de la spate si de colega Raluca Arvat, care a participat în 2006.

Solista Corina Ciorba va renunta o vreme la rolul de mama, pentru a intra în cantonamentul de la Buftea. Ea a semnat cu PRO TV pentru cea de-a 11 editie "Dansez" si ne va arata ca stie sa danseze la bara si în ring, nu doar în videoclip.

Rolul din serialul "Mostenirea" i-a adus actorului Costin Sforaru, de 28 de ani, "convocarea" pe ringul viselor. În serialul de la PRO TV, el este baiatul lui "State de România".

Prezentatorul emisiunii "Fata lui tata" (Kanal D), Gabriel Coveseanu, a avut unda verde de la sefi sa sara, temporar, în ograda concurentei. Cove are 36 de ani, a divortat recent cu scandal.

Augustin Viziru (30 de ani) îsi va încânta fanele cu miscari de sex-simbol, la "Dansez pentru tine". În prezent, îl vedem în serialul "Iubire si onoare" (Acasa TV).

La 42 de ani, actorul Florin Piersic jr. e cel mai vârstnic concurent din ring. El e marea surpriza a acestei editii. Se pare ca onorariul mare a fost decisiv.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...