VEZI LISTA cu concurentii calificati in faza finala de la Festivalul "Martisor Dorohoian 2016"

VEZI LISTA cu concurentii calificati in faza finala de la Festivalul "Martisor Dorohoian 2016"
Preselecţia celei de-a 33-a ediţii a Festivalului Mărţişor Dorohoian, care se va desfăşura în perioada 4 - 6 martie 2016, a avut loc vineri, 4 martie 2016, începând cu ora 17:00, la Sala Teatrului din Dorohoi.

Anul acesta juriul ce a analizat și selectat concurenții ce se vor lupta pentru trofeul festivalului este condus de compozitorul și profesorul Andrei Tudor, fiul compozitorului Ionel Tudor, cel care ani la rând a avut aceeași calitate în festival, scrie dorohoinews.ro.

Din juriu vor mai fac parte cântăreața Silvia Dumitrescu, profesoara Oana Pușcașu, compozitorul și dirijorul Ciprian Chițu, compozitorul Mișu Blănaru și dirijorul și profesorul Mirel Azamfirei.

Concurenții au fost din Botoșani, Argeș, Bârlad, Călărași, București, Roman, Iași, Constanța, Brașov, Bacău, dar și din Republica Moldova sau Ucraina.

Vezi lista concurenților calificați în finala concursului, Click AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contractul pentru Lotul I și III ale Drumului Strategic au fost semnate

astăzi, 17:48

Una dintre cele mai importante și așteptate investiții din județul Botoșani a intrat în linie dreaptă.Consiliul Județean, în prezența reprezentanților dirigintelui de șantie...

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani anunță implementarea proiectului ”Together for a better educational integration of children with special educational need”

astăzi, 17:09
18

COMUNICAT DE PRESĂ: Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de Beneficiar/Aplicant/Lider de parteneriat, anunță implementarea proiectului ”Together for a b...

(A) ICE IT Solutions angajează

astăzi, 13:44
168

Echipa ICE IT Solutions este o echipa dinamică și în plină dezvoltare și are nevoie de oameni capabili, așa cum sperăm să fii și tu!Ice Computers are o experință de peste 20 ani &i...