Vezi lista celor 189 de taxe si tarife nefiscale reduse, eliminate sau comasate!

Vezi lista celor 189 de taxe si tarife nefiscale reduse, eliminate sau comasate!
Ministerul Finantelor a publicat lista taxelor si tarifelor nefiscale care au fost reduse, eliminate sau comasate, in urma sedintei Guvernului de miercuri.

Executivul a adoptat in sedinta de saptamana aceasta toate actele normative necesare, in vederea reducerii prin eliminare sau comasare a 189 de taxe si tarife din domeniul nefiscal.

"Urmare a analizei punctuale realizate de Ministerul Finantelor Publice, in colaborare cu ministerele de resort si autoritatile implicate in activitatea de evaluare a taxelor si tarifelor cu caracter nefiscal din Romania, au fost identificate si implementate propuneri de reducere a unui numar de 189 taxe/tarife, din totalul de 491 existente in prezent, ceea ce reprezinta un procent de 38,49%", se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor.

Din totalul celor 189 de taxe si tarife, un numar de 42 au fost eliminate, restul fiind reduse prin comasare.

Prevederile referitoare la anularea sau comasarea respectivelor taxe si tarife vor intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial a actelor normative sau la data prevazuta in respectivele Hotarari de Guvern, Ordonante de urgenta si Ordine ale ministrilor.

Centralizator taxe si tarife reduse, eliminate sau comasate

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
309

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
330

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
200

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...